Persbericht Open dag MooiWonen

Van slagerij naar makelaardij in het centrum van Annen

MooiWonen Makelaars in Annen opent haar deuren op vrijdag 4 november van 14:00 tot 17:30 uur. Het pand aan Zuidlaarderweg 106 is bij vele mensen bekend als voormalig slagerij Aling.

Harry Nijborg heeft in 2019 het pand overgenomen van Willem en Gea Aling. Het idee ontstond hierna om in de voormalig slagerij een kantoor voor MooiWonen Makelaars te realiseren. Hiernaast zijn in het pand nog twee woonappartementen gerealiseerd. Het geheel is nagenoeg energieneutraal met luchtwarmtepomp en 50 zonnepanelen. Er hebben veel mensen meegeholpen en meegewerkt aan de realisatie van het geheel. De bedrijven die dit gerealiseerd hebben zijn lokale ondernemers en zullen zich presenteren op de Open Dag.

‘’De leverworst schep van Willem hangt nog symbolisch in het kantoor’’.

Willem en Gea Aling hebben de eer om het pand officieel te openen en het inmiddels 2 jarig bestaan te vieren. Vanwege Covid heeft er nog niet eerder een opening kunnen plaatsvinden. Wij zijn erg trots op ons pand en nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen onder het genot van een hapje en een drankje.

Over MooiWonen

Bij MooiWonen Makelaars is uw woning in vertrouwde handen. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in onze regio. Van prachtige woonboerderijen in de buitengebieden tot moderne gezinswoningen in de grotere steden, wij als makelaar bieden alles onder één dak. De agrarische wereld is voor ons geen onbekende, dankzij de bijna 30 jaar lange ervaring in de agrarische makelaardij AgriPlaza Makelaars. MooiWonen Makelaars is voort gekomen uit AgriPlaza Makelaars. Om een duidelijk onderscheidt te creëren tussen agrarisch vastgoed en (landelijk) wonen, is MooiWonen ontstaan. Door de samenwerking van beide bedrijven, is een uitgebreide dienstverlening ontstaan waar de makelaardijen en klanten van kunnen profiteren.