MooiWonen, landelijk wonen makelaardij

Mooi wonen in de omgeving van Drenthe, Groningen of Friesland? MooiWonen Makelaars helpt daarbij! Als landelijk wonen makelaardij staan we sinds jaar en dag klaar voor onze klanten. Van prachtige woonboerderijen in de buitengebieden tot moderne gezinswoningen in de grotere steden, wij als makelaardij bieden alles onder één dak.

De agrarische wereld en huidige woningmarkt samen

MooiWonen Makelaars is voortgekomen uit AgriPlaza Makelaars. AgriPlaza richt zich op de agrarische sector. Om duidelijk onderscheid te creëren tussen agrarische vastgoed en (landelijk) wonen, is MooiWonen ontstaan. Door de samenwerking van de beide bedrijven, is een uitgebreide dienstverlening ontstaan waar de makelaardijen en klanten van profiteren.

De diensten van onze landelijk wonen makelaardij

Aan- en verkoop door de landelijk wonen makelaardij

Aan- en verkoop van woningen

Onze ervaren, betrokken en gecertificeerde NVM-Makelaars staan voor je klaar bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning. We zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van landelijke woningen, maar kunnen ook uitstekend ondersteunen bij de aan- en verkoop van andere woningen.

Ben jij op zoek naar een makelaar voor de aan- of verkoop van je woning? Kijk dan hier!
Taxaties door de landelijk wonen makelaardij

Taxaties door de taxateur

Als gecertificeerd taxateur staan onze NVM-Taxateurs ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateur (NRVT). Dit houdt in dat onze Register-Taxateurs jouw woning nauwkeurig kunnen taxeren en dat jij verzekerd bent van een betrouwbare taxatie. Taxatierapporten worden door het NWWI gevalideerd.

Zou jij je woning graag willen laten taxeren voor de verkoop of voor financiering? Kijk dan hier!
Juridisch advies door de landelijk wonen makelaardij

Juridisch advies

Voor juridisch advies kun je bij ons makelaarskantoor terecht. Onze rentmeester is een breed georiënteerde vastgoedspecialist en kan ondersteunen bij de aan- en verkoop van woningen, maar ook bij andere vraagstukken zoals het wijzingen van bestemmingsplannen voor (ver)bouw.

Wil jij graag onafhankelijk juridisch advies van de rentmeester? Kijk dan hier!
Bouwadvies door de landelijk wonen makelaardij

Bouwadvies

Samen met AgriPlaza Bouwadvies zijn wij een allround bouwadviesbureau voor woning- en utiliteitsbouw met een specialisatie in de agrarische sector. We ondersteunen bij het vinden van de juiste bouwkavel, het regelen van alle juridische zaken tot de oplevering van de woning.

Ben je van plan een woning te bouwen en wil je graag hulp inschakelen bij het vinden van de kavel of voor ondersteuning? Kijk dan hier!

Wil jij een woning aankopen? Schakel de aankoopmakelaars in van MooiWonen!

Wij weten als geen ander hoe we jouw droomwoning vinden en kopen!

Vraag direct een kennismakingsgesprek aan!