Bryan Weiss

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur

Sinds 2021 vervul ik de rol van Kandidaat Register Makelaar-Taxateur bij MooiWonen. Hoewel ik momenteel in de stad Groningen woon, ben ik oorspronkelijk afkomstig uit Annen. Mijn werkgebied omvat zowel de gemeente Aa en Hunze als de stad Groningen.

Voorafgaand aan mijn huidige functie, werkte ik voor een vastgoedbeheerkantoor dat voornamelijk actief was in de huursector. Dankzij de banden die ik heb onderhouden met goede kennissen uit mijn geboortedorp, heb ik uiteindelijk mijn weg teruggevonden naar Annen.

De overstap naar de woningmakelaardij vormde voor mij een spannende en verrijkende uitdaging. In vergelijking met mijn vorige werkplek, is het persoonlijke contact met onze klanten bij MooiWonen veel intensiever en bevredigender. De meeste voldoening geeft het mij wanneer een klant, na een plezierige samenwerking, uit eigen beweging terugkeert voor verdere diensten. Dit soort vertrouwen is zeldzaam in de makelaardij en is iets waar ik bijzonder trots op ben.
Op ons kantoor heerst er altijd een warme en vriendelijke sfeer. Het is een plek waar ik altijd terecht kan bij mijn collega’s, die altijd bereid zijn om te helpen en advies te geven. Dit maakt MooiWonen tot een uitzonderlijke werkplek, waar ik me thuis en gewaardeerd voel.