AgriPlaza, dé agrarisch makelaar

AgriPlaza is een begrip in de agrarische makelaardij. De agrarisch makelaar biedt een platform voor agrarische ondernemers waar ze terecht kunnen met al hun vragen. Of het nu gaat om de aan- en/of verkoop van agrarisch vastgoed, taxaties van onroerend goed of bouw- of juridisch advies.

Agrarische makelaardij

Een boerderij kopen of verkopen, uitbreiden, verplaatsen of een andere boerderij overnemen. Dat zijn zaken waar je als agrarisch ondernemer niet dagelijks mee te maken hebt. AgriPlaza wel. Als agrarische makelaardij ondersteunen ze bij al die zaken, of het nu een akkerbouwbedrijf, een melkveehouderij of een pluimveebedrijf is. AgriPlaza ondersteunt gedurende het gehele aan- en/of verkooptraject.
Agrarisch makelaar
Taxaties door de agrarisch makelaar

Taxaties door de agrarisch makelaar

Alles begint bij een juiste taxatie. Dit geldt niet alleen voor de verkoop of aankoop van agrarisch vastgoed, maar ook voor financiering en overname van een agrarische onderneming, losse grond en bedrijfsanalyses. Als NRVT Register-Taxateur is AgriPlaza dé partij voor al deze taxaties! Ook voor gewastaxaties van landbouwgewassen te velde kun je bij AgriPlaza terecht.

Bouwadvies

AgriPlaza heeft zich ontwikkeld tot een allround bouwadviesbureau in de woning- en utiliteitsbouw. Samen met MooiWonen biedt AgriPlaza een complete dienstverlening. Met een specialisatie in de agrarische sector, helpt AgriPlaza van idee naar ontwerp, kosten, vergunningen, bestek, het kiezen van een aannemer tot en met de oplevering en nazorg van het project. Door de samenwerking met MooiWonen, kan het bouwadviesbureau al ondersteunen vanaf het zoeken naar de juiste bouwkavel.
Agrarisch makelaar biedt bouwadvies
Agrarisch makelaar biedt juridisch advies

Juridisch advies

Bijstaan in een geschil, het juridisch checken van een overeenkomst, bezwaar maken tegen plannen en juridische bijstand tegen de overheid. Voor al deze juridische zaken kun je terecht bij de rentmeester van AgriPlaza. De rentmeester is breed georiënteerd binnen de vastgoedbranche en bemiddelt bij alle mogelijke vraagstukken omtrent landelijk en agrarisch vastgoed.

Ruimtelijke ordening

Nieuwbouw op een bestaande locatie of uitbreiden is een grote stap voor iedere agrarische ondernemer. Er komt veel kijken bij functieverandering of bedrijfsverplaatsing. Denk aan vergunningen, ontwerp en ontwikkeling van de bedrijfsgebouwen. Door de kennis en kunde van het bouwadviesbureau en de rentmeester, kan AgriPlaza uitstekend ondersteunen op het gebied van functieverandering, bedrijfsverplaatsing en vergunningen.
Agrarisch makelaar biedt ruimtelijke ordening

Ben je een agrarische ondernemer en zou je graag willen weten op welke gebieden het uitgebreide platform van AgriPlaza jou kan ondersteunen?

Kijk op de website van AgriPlaza voor meer informatie over de dienstverlening of neem direct contact op!